#1 Sta op stoel outlet | Roden | 10 Min van Groningen | 5000m2

Sta op stoelen outlet


Sta op stoelen voor outlet prijzen

Nooit te veel betalen voor sta op stoelen in de sta op stoel outlet van 50Plusland in Roden. Bij ons profiteer je namelijk altijd van hoge kortingen op een stoel met sta op functie. In de grootste showroom van Noord-Nederland met meer dan 5000m2 aan zitcomfort, vindt u altijd wel een stoel die goed bij uw wensen en uw interieur past. In onze de sta op stoel outlet profiteert u van kortingen tot wel 70%! Mis het niet.

Méér dan 500 stoelen in onze sta op stoelen outlet bij Groningen

Ergonomisch topcomfort voor knallende prijzen: Dat vind u in onze sta op stoel outlet met meer dan 500 verschillende stoelen. Het assortiment van onze outlet verandert wekelijks en constant worden er nieuwe stoelen toegevoegd aan onze collectie. Bent u op zoek naar een betaalbare sta op stoel zodat u heerlijk kunt relaxen zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt? Dan zijn onze outletmodellen iets voor u!

LET OP: De outlet sta op stoelen hebben voorgeselecteerde opties zodat u de stoel direct uit de winkel mee naar huis kunt nemen. Voor een outlet sta op stoel bent u bij 50Plusland aan het juiste adres!

Ook design fauteuils met sta op functie

Vaak denken mensen dat sta op stoelen altijd een 'oubollig' design hebben. Dat is een aanname die niet kloppend is. Naast de traditionelere sta op stoelen hebben we ook een groot aanbod met design fauteuils met sta op functie. Perfect voor mensen die hulp nodig hebben om gemakkelijker uit de stoel op te kunnen staan en een stoel zoeken die binnen het interieur past. Eenvoudig en pijnloos opstaan, zonder dat u daar te veel voor betaalt. De outlet fauteuils met sta-op-functie zijn allemaal showroom modellen met vaste specificaties die direct uit voorraad leverbaar zijn. Profiteer vandaag nog van de fantastische outlet aanbiedingen bij 50Plusland.

Bezoek onze sta op fauteuil outlet in Roden

Omdat ons assortiment snel wisselt, verkopen wij de outlet sta op fauteuils niet online. Bezoek daarom onze winkel aan de Westeresch 12-14 in Roden. Onze locatie is gevestigd op slechts 10 minuten van Groningen, 15 minuten van Drachten en 30 minuten van Assen. Onze adviseurs staan in de winkel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het optimale zitcomfort.