Sta op stoel Sorisso online bestellen | 50plusland
Afbeelding van Sta op stoel Sorisso
Afbeelding van Sta op stoel Sorisso
Afbeelding van Sta op stoel Sorisso
Afbeelding van Sta op stoel Sorisso
Sta op stoel Sorisso

Sta op stoel Sorisso

Deze moderne sta op stoel Sorisso in de kleur taupe is een prachtig vormgegeven sta op stoel. De stoel is dan ook zeer geschikt voor de moderne 50-plusser. Dit showroommodel is uitgevoerd in leren bekleding. De stoel beschikt over een 3 motoren. waarbij de rugsteun, voetsteun en sta op functie tegelijkertijd en afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. De sta op stoel Sorisso wordt met een afstandsbediening geleverd. Door middel van de bijgeleverde stekker kunt u de stoel aansluiten op netstroom LET OP: De sta op stoel Sorisso betreft een showroommodel De stoel wordt geleverd met de genoemde specificaties en kan direct uit de winkel meegenomen worden. U kunt de stoel natuurlijk ook laten bezorgen door onze bezorgdienst. De stoel kan geleverd worden zonder levertijd.


Vanaf: € 3.475,- € 2.675,-

23% Korting

Interesse in dit product?

Bezoek onze winkel in Roden

Westeresch 12-14
9301 ZW RODEN

Plan uw route

✓ Producten direct leverbaar

✓ Grootste assortiment van Noord Nederland

✓ Zelf fauteuils samenstellen

✓ Advies, ook aan huis


Specificaties

Accu
Nee
Breedte
Standaard
Hoogte
Standaard
Diepte
Standaard
CBW garantie
2 jaar CBW
50PLUS gecertificeerd
Ja
Sta-op functie
Ja
Voetensteun
geïntegreerde voetensteunOmschrijving

Deze moderne sta op stoel Sorisso in de kleur taupe is een prachtig vormgegeven sta op stoel. De stoel is dan ook zeer geschikt voor de moderne 50-plusser. Dit showroommodel is uitgevoerd in leren bekleding. De stoel beschikt over een 3 motoren. waarbij de rugsteun, voetsteun en sta op functie tegelijkertijd en afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. De sta op stoel Sorisso wordt met een afstandsbediening geleverd. Door middel van de bijgeleverde stekker kunt u de stoel aansluiten op netstroom

LET OP: De sta op stoel Sorisso betreft een showroommodel

De stoel wordt geleverd met de genoemde specificaties en kan direct uit de winkel meegenomen worden. U kunt de stoel natuurlijk ook laten bezorgen door onze bezorgdienst. De stoel kan geleverd worden zonder levertijd.