Sta op Fauteuils | Sta-op-stoelen online bestellen bij 50PlusLand

40 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij 50Plusland: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Sta op fauteuil, ook wel sta op stoelen genoemd, bieden u hét ultieme zit- sta op comfort. Deze seniorenstoelen zijn ontworpen om gemakkelijk op te kunnen staan. In iedere stoel is een kleine, krachtige motor verwerkt, waardoor de stoel gemakkelijk kan kantelen zodat u zonder problemen op kunt staan. Het is belangrijk dat de stoel goed bij uw lichaam past. In onze showroom hebben wij het grootste assortiment sta op stoelen van Noord-Nederland. Ervaar het zelf en bezoek onze showroom in Roden!

Uw eigen sta op stoel samenstellen

Sta op stoelen kunt u bij 50plusland zelf samenstellen. U kiest zelf de stof, de kleur en het materiaal en vorm van de poot. Op basis van uw smaak, wensen en behoeften creëert u zelf de look van de stoel. Zo past uw nieuwe stoel niet alleen bij uw wensen, maar ook nog eens bij uw interieur! Hulp nodig bij het zelf samenstellen van een sta-op-stoel? Onze zitspecialisten voorzien u graag van goed advies.

Waarom bestelt u sta op fauteuils niet online?

Er is natuurlijk een reden waarom u de stoel niet online kunt bestellen. Om een goede stoel te kiezen houden onze adviseurs rekening met een aantal persoonlijke zaken zoals:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

Meer weten over het vinden van de ideale sta-op-stoel die past bij uw lichaam? Lees dan onze blog met tips!

Sta op stoel op maat

Om het ultieme zitcomfort te garanderen, maken wij het grootste gedeelte van onze sta op stoelen op maat. Bij het op maat maken van uw sta op fauteuil wordt onder andere gekeken naar een aantal persoonlijke eigenschappen (welke hierboven ook genoemd zijn).

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een aantal optionele functionaliteiten te kiezen zoals bijvoorbeeld het toevoegen van de accufunctie. Op deze manier hoeft u niet altijd een vast snoer naar het stopcontact te hebben om gebruik te maken van de sta-op functie. Ook is het bij een groot deel van de stoelen mogelijk een geïntegreerd warmte element in de stoel te zetten.

Nadat u de opties geselecteerd hebt en uw precieze maten opgemeten zijn, worden deze doorgevoerd in uw eigen op maat gemaakte sta op stoel. Zo heeft u altijd een perfecte zithouding heeft en heeft u zo min mogelijk last heeft van de lichamelijke ongemakken.

In onze showroom hét grootste assortiment sta op fauteuils

Een sta op fauteuils wilt u natuurlijk testen. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met deze stoelen en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om voorafgaand een afspraak te maken met onze adviseurs. Neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we de afspraak direct in!

Contact opnemen