Sta op Fauteils | Sta-op-stoelen online bestellen bij 50Plusland

Sta op fauteuil ook wel sta op stoelen genoemd, bieden u hét ultieme zit- sta op comfort. Deze seniorenstoelen zijn ontworpen om gemakkelijk op te kunnen staan. In iedere stoel is een kleine, krachtige motor verwerkt, waardoor de stoel gemakkelijk kan kantelen zodat u zonder problemen op kunt staan. Het is belangrijk dat de stoel goed bij uw lichaam past. In onze showroom hebben wij het grootste assortiment sta op stoelen van Noord-Nederland. Ervaar het zelf en bezoek onze showroom in Roden!

20 artikelen  Uw eigen sta op stoel samenstellen

Sta op stoelen kunt u bij 50plusland zelf samenstellen. U kiest zelf de stof, de kleur en het materiaal en vorm van de poot. Op basis van uw smaak, wensen en behoeften creëert u zelf de look van de stoel. Zo past uw nieuwe stoel niet alleen bij uw wensen, maar ook nog eens bij uw interieur! Hulp nodig bij het zelf samenstellen van een sta-op-stoel? Onze zitspecialisten voorzien u graag van goed advies.

Waarom bestelt u deze fauteuils niet online?

Er is natuurlijk een reden waarom u de stoel niet online kunt bestellen. Om een goede stoel te kiezen houden onze adviseurs rekening met een aantal persoonlijke zaken zoals:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

Meer weten over het vinden van de ideale sta-op-stoel die past bij uw lichaam? Lees dan onze blog met tips!

In onze showroom hét grootste assortiment sta op fauteuils

Een sta op fauteuils wilt u natuurlijk testen. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met deze stoelen en kunnen u dus van een goed advies voorzien.