Senioren stoelen & Senioren fauteuils | Perfect zitcomfort | 50Plusland

Seniorenstoelen bij 50Plusland: dé Seniorenwinkel van Noord-Nederland

Seniorenstoelen bij 50Plusland, uw specialist in zitcomfort in Roden. Wij zijn niet te vergelijken met de standaard woonwinkel waar u als seniore waarschijnlijk nét geen passende stoelen kunt vinden die én aan uw wensen voldoet en ook nog eens perfect past bij uw lichaam. Bent u niet op zoek naar die standaard relaxstoel of sta-op-stoel? Dan zult u bij zo'n dan zult u bij ons zeker vinden waarnaar u op zoek bent. Bij ons vindt u een ruim assortiment senioren stoelen die compleet aangepast kunnen worden aan uw wensen. Het overgrote deel van onze stoelen zijn dan ook maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw lichaam!

22 artikelen  Eigentijdse seniorenstoelen: Een seniorenstoel hoeft niet ouderwets te zijn!

Een seniorenstoel hoeft niet ouderwets te zijn. Bij ons vindt u dan ook een groot assortiment eigentijdse en moderne seniorenstoelen die niets inleveren op het gebied van zitcomfort. Zo vindt u bij ons, een prachtige eigentijdse selectie relaxfauteuils en sta-op-stoelen die vele verstel- en instelmogelijkheden hebben. Samen met u vinden wij, voor u, altijd een geschikte stoel die volledig afgestemd is op uw wensen en behoeften. Al onze relaxfauteuils en sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij u thuis te komen als u zelf niet meer in staat bent om naar onze showroom te komen. Bij u thuis meten wij dan de volledige stoel op, zodat u kunt genieten van optimaal zitcomfort.

Deskundig advies op maat

50Plusland is dé Seniorenwinkel van Noord-Nederland op het gebied van zitten. Wij beschikken over een professioneel team met veel kennis van de producten en het afstemmen van een stoel op uw lichaam. Al vele jaren helpen wij ouderen met perfect op maat gemaakte relaxfauteuils en sta-opstoelen. Onze showroom van wel 5000m2 wooncomfort vindt u aan de Westeresch 12-14 in Roden. Bezoek ons of maak vooraf een afspraak

Afspraak maken