#1 Relaxstoelen outlet | Roden | 10 Min van Groningen | 5000m2

Relaxstoelen outlet


Outlet met GIGA kortingen

Nooit te veel betalen voor relaxstoelen in de relaxstoelen outlet van 50Plusland in Roden. Bij ons profiteer je namelijk altijd van hoge kortingen op een heerlijke relaxstoel. In de grootste showroom van Noord-Nederland met meer dan 5000m2 aan zitcomfort, vind u altijd wel een stoel die goed bij uw wensen en uw interieur past. In de relaxstoelen outlet vind je kortingen tot wel 70%! Mis het niet.

Méér dan 500 stoelen in onze Relaxstoelen outlet bij Groningen

Ergonomisch topcomfort voor knallende prijzen: Dat vind je in onze relaxstoelen outlet met meer dan 500 relaxfauteuils. Het assortiment van onze outlet verandert wekelijks en constant worden er nieuwe stoelen toegevoegd aan onze collectie. Bent u op zoek naar een betaalbare relaxfauteuil zodat u heerlijk kunt relaxen zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald? Dan zijn onze outletmodellen iets voor u! De outlet relaxfauteuils hebben voorgeselecteerde opties zodat u de stoel direct uit de winkel mee naar huis kunt nemen. Voor een outlet relaxstoel bent u bij 50Plusland aan het juiste adres!

Ook relaxfauteuils met sta op functie

In ons outlet assortiment vindt u ook relaxfauteuils met sta op functie. Perfect voor mensen die hulp nodig hebben om gemakkelijker uit de stoel op te kunnen staan. Zo kunt u toch eenvoudig en pijnloos opstaan, zonder dat u daar te veel voor betaald. De outlet relaxfauteuils met sta-op-functie zijn allemaal showroom modellen met vaste specificaties die direct uit voorraad leverbaar zijn. Profiteer vandaag nog van de fantastische outlet aanbiedingen bij 50Plusland.

Bezoek onze relaxstoel outlet in Roden

Omdat ons assortiment snel wisselt, verkopen wij de outlet relaxstoelen niet online. Bezoek daarom onze winkel aan de Westeresch 12-14 in Roden. Onze locatie is gevestigd op slechts 10 minuten van Groningen, 15 minuten van Drachten en 30 minuten van Assen. Onze adviseurs staan in de winkel voor u klaar.