Relaxfauteuils & Relaxstoelen | de Grootste Collectie | Stijlvol & Comfortabel

Relaxfauteuils ook wel relaxstoelen genoemd, bieden u het relaxcomfort voor een avondje ontspannen. Na een drukke dag heerlijk thuis komen, gaan zitten en even de voeten omhoog. Dat kan heel gemakkelijk in een heerlijke relaxfauteuil. Het voetstuk is gemakkelijk uitklapbaar, zodat u altijd comfortabel zit.

52 artikelen  Stel uw eigen relaxstoel samen

Relaxstoelen kunt u bij 50plusland zelf samenstellen. Met uw smaak creëert u zelf de look van de stoel. De stof, kleur en het materiaal van de poot, kunt u zelf uitkiezen. Zo past uw nieuwe stoel bij uw interieur en bij u persoonlijke wensen.

Waarom bestelt u een relaxstoel niet online?

Een relaxstoel online bestellen is helaas niet mogelijk maar u kunt wel een afspraak maken of een terugbel verzoek achter laten als u een relaxfauteuil hebt gevonden op onze website. Vanzelfsprekend is er een belangrijke reden waarom u een relaxstoel niet online kunt bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten precies welke stoel goed past bij uw situatie. In de winkel zullen onze adviseurs onder andere samen met u gaan kijken naar:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

In onze showroom hét grootste assortiment relaxfauteuils van Noord-Nederland

Een relaxfauteuils wilt u natuurlijk testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Contact opnemen