Relaxfauteuils & Relaxstoelen | Drenthe | 50Plusland

121 artikelen  Bent u op zoek naar een Relaxfauteuil in Drenthe? Bezoek dan 50Plusland. Onze winkel is gevestigd in het Drentse Roden. Wij hebben het grootste assortiment Relaxstoelen en Relaxfauteuils van Drenthe en zelfs van heel Noord-Nederland! Onze relaxfauteuils bieden u maximaal comfort tijdens het ontspannen. Na een drukke dag heerlijk thuis komen, gaan zitten en even de voeten omhoog. Voel hoe de spanning van u afglijdt in een fauteuil die precies aansluit op uw lichaam.

Stel uw eigen relaxstoel samen

Relaxstoelen kunt u bij 50plusland zelf samenstellen. Met uw smaak creëert u zelf de look van de stoel. De stof, kleur en het materiaal van de poot, kunt u zelf uitkiezen. Zo past uw nieuwe stoel bij uw interieur en bij u persoonlijke wensen. Comfort en ergonomisch design zijn perfect in balans in een fauteuil van 50plusland.

Ontspannen zitten

Met een volle agenda en de drukte van alledag is het lastig om ontspanning te kunnen vinden. Een dagje weg of relaxen in de wellness zijn activiteiten die we buitenshuis graag doen om te ontspannen. Thuis willen we wegdromen bij favoriete muziek of jezelf verliezen in een goed boek. Dat helpt ons te ontspannen. Met een relaxfauteuil van 50plusland kunt u eindelijk eens ontspannen zitten op een fauteuil die volledig op uw wensen en lichaam is afgestemd. Meer weten over het vinden van de ideale relaxfauteuil? Lees dan onze blog

Waarom bestelt u een relaxstoel niet online?

Een relaxstoel online bestellen is helaas niet mogelijk maar u kunt wel een afspraak maken of een terugbel verzoek achter laten als u een relaxfauteuil hebt gevonden op onze website. Vanzelfsprekend is er een belangrijke reden waarom u een relaxstoel niet online kunt bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten precies welke stoel goed past bij uw situatie. In de winkel zullen onze adviseurs onder andere samen met u gaan kijken naar:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

Indien u slecht ter been bent en niet in staat bent om onze winkel te bezoeken dan bieden wij ook service aan huis. Één van onze zit adviseurs zal u dan thuis bezoeken met een aantal showmodellen en bij u thuis de juiste maten en eigenschappen van de stoel opmeten. Vervolgens maken wij de stoel van uw keus volledig op maat en komen wij deze bij u thuis afleveren.

Showroom in Drenthe met hét grootste assortiment relaxfauteuils van Noord-Nederland

Voor Relaxfauteuils in Drenthe bent u bij 50Plusland aan het juiste adres. Wij snappen dat u een relaxfauteuil wilt testen en ervaren. In onze showroom in Roden bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Contact opnemen