Moderne sta-op stoelen kopen | 50plusland

10 artikelen  Prachtige sta-op-fauteuils met moderne designs

Wilt u genieten van het comfort van een nieuwe sta-op-fauteuils? Dan bent u bij 50Plusland aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan moderne sta-op-stoelen. Deze moderne stoelen worden volledig op maat gemaakt, zodat u van ultiem comfort kan genieten. Maak gebruik van het filtermenu aan de linkerzijde van de pagina om eenvoudig te navigeren door ons aanbod. Bekijk hieronder het assortiment moderne sta-op-stoelen!

Moderne sta-op-fauteuils op maat gemaakt

Een nieuwe, moderne sta-op-fauteuils is een aardige investering. Logischerwijs wilt u dan ook dat de stoel een lange levensduur heeft en deze naast zeer comfortabel, ook erg praktisch is. Bij 50Plusland in Roden gaan wij met u in gesprek om samen tot de optimale op maat gemaakte moderne sta-op-fauteuil voor uw specifieke situatie te komen. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals leer en stof en heeft tevens de keuze uit meer dan 50 kleuren. Daarnaast zijn er nog allerlei mogelijkheden zoals stoelverwarming en elektrische of handmatige bediening. Elke stoel heeft tal van mogelijkheden, waardoor uw moderne sta-op-fauteuil op maat precies is afgestemd op uw wensen.

Het belang van een goede stoel op maat

De houding waarmee u zit is van grote invloed op de gesteldheid van u lichaam. Langdurig in een verkeerde houding zitten kan voor allerlei lichamelijke klachten zorgen, zoals rug- en nekpijn. Een op maat gemaakte stoel draagt bij aan een correcte zithouding, waardoor u de lichamelijke klachten voorkomt en bestrijd. Alle moderne sta-op-stoelen van 50Plusland worden precies voor u op maat gemaakt. Wij adviseren u over de juiste zithouding en helpen u bij het bepalen van de optimale afstelling.

Welke moderne sta-op-fauteuils kiest u?

De verschillende sta-op-fauteuils in het assortiment van 50Plusland zijn volledig naar eigen wens te personaliseren. Uiteraard zijn er wel verschillen tussen de stoelen qua mogelijkheden. Zo is moderne relaxfauteuil Santiago een absolute alleskunner. Deze moderne sta-op-fauteuils kan zowel handmatig worden versteld als elektrisch en is verkrijgbaar met allerlei andere opties zoals parketwielen of een warmte element.

Een moderne sta-op-stoel kopen bij 50PlusLand

Een moderne sta-op-stoel kopen doet u bij 50PlusLand. Met een showroom die ruim 5000 m2 groot is kunt u bij ons in alle rust en ruimte de verschillende sta-op-stoelen zien, voelen en uitproberen. Wij hebben de grootste voorraad van Noord-Nederland en al onze stoelen zijn dan ook direct leverbaar. Al onze stoelen zijn te personaliseren en zelf samen te stellen. Wij adviseren u graag bij het zelf samenstellen van uw moderne sta-op-stoel, zodat we samen tot de beste keuze komen.

Laat u adviseren door onze specialisten

U kunt de sta-op-fauteuils dus volledig naar eigen wens samenstellen, maar wat is wijsheid? Hierbij helpen onze specialisten u graag. Wilt u bijvoorbeeld een sta-op-stoel van leer of stof? En wilt u de sta-op-fauteuil met handmatige bediening of elektrisch? Dit zijn allerlei factoren die u het beste met onze specialisten kunt bespreken. Wij adviseren, u beslist.


Opzoek naar een goede sta-op-fauteuil met korting? Neem eens een kijkje bij onze aanbiedingen.