#1 Meubeloutlet Roden | 5000m2 | 10 Min van Groningen |

Meubeloutlet Roden


Outlet showroommodellen

Outlet showroommodellen

Kwaliteits meubelen voor aantrekkelijke prijzen

Bij 50Plusland hebben wij náást onze vaste collectie aan relaxstoelen, relaxbanken en sta op stoelen ook een fantastisch meubeloutlet gedeelte. De meubeloutlet van 50Plusland zult u misschien ook wel kennen als de Spacom outlet. Samen zijn wij de #1 meubeloutlet in Roden op slechts 10 minuten rijden van Groningen.

Meubels kopen en het huis inrichten kost al genoeg geld. Wat kun je dan beter doen dan besparen op de aankoop van deze meubelen? En dan het liefst zonder verlies van kwaliteit. U koopt tenslotte maar eens in de zoveel jaar nieuwe meubelen. In de meubeloutlet van Spacom en 50Plusland bent u op het juiste adres.

In onze meubeloutlet winkel in de buurt van Groningen hebben wij namelijk uitsluitend meubelen en accessoires van de hoogste kwaliteit. Volgens ons hoeft deze kwaliteit niet duur te zijn. Daarom profiteert u bij ons altijd van stuntprijzen die u niet zomaar ergens anders zult vinden!

Wat kunt u verwachten van onze meubeloutlet bij Groningen?

De meubeloutlet in Roden is een samenwerking tussen 50Plusland en Spacom. Door deze samenwerking hebben wij een outletwinkel gecreëerd die ook geschikt is voor het jongere publiek. In onze outlet vind u prachtige eetkamerstoelen, tafeltjes, banken en accessoires. Ons assortiment wekelijks en constant worden er nieuwe meubels toegevoegd aan ons assortiment.

Outlet én service

Outletwinkels staan vaak bekend om het gebrek aan service. Dat is bij ons heel anders! Service staat bij ons juist erg hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en u de service te bieden die u verdient. Service op meubelen voor outletprijzen.... Wie wil dat nou niet?!

Bezoek nu onze showroom / meubeloutlet aan de Westeresch 12-14 in Roden. Zien we u snel?