Relaxbanken | Hoekbanken | Ergonomisch Zitspecialist | 50Plusland

9 artikelen  
Relaxbanken bij 50plusland in Roden

Vol trots presenteren wij u onze nieuwe collectie Relaxbanken. Ambachtelijke kwaliteitsmeubelen ontworpen om een ergonomisch comfort te garanderen. Bij 50plusland in Roden heeft u een ruime keuze in lounge en hoekbanken die u naar eigen wens kunt samenstellen. Kom snel kijken in onze showroom en laat u inspireren door ons assortiment!

Luxe Hoekbanken

In ons ruime assortiment relaxbanken vindt u ook een uitgebreide selectie aan hoekbanken. Wel zo handig, want tegenwoordig is een hoekbank niet meer weg te denken uit het interieur van een gemiddeld Nederlands huishouden. Met een luxe hoekbank haal jij namelijk het maximale uit je ruimte en geef je een ruimte extra sfeer. Daarnaast zijn alle hoekbanken ook nog eens echte eyecatchers in elk interieur.

Ben je op zoek naar een luxe hoekbank? Bezoek dan ook zeker ook onze showroom in Roden. Ons assortiment varieert van 3-zitter tot 5-zitter en van hoekbanken met leren bekleding tot hoekbanken met stoffen bekleding. Zien we u snel?

Bankstellen waarop je ontspannen kunt zitten

Met een volle agenda en de drukte van alledag is het lastig om ontspanning te kunnen vinden. Een bankstel waarop je ontspannen kunt zitten is dan ook zeker geen overbodige luxe. Relaxen doen we namelijk niet alleen door activiteiten buitenshuis, maar ook door te ontspannen op de bank, thuis. Thuis willen we wegdromen bij favoriete muziek of onszelf verliezen in een goed boek. Dat helpt ons te ontspannen. Met een relaxbank van 50plusland kunt u eindelijk eens ontspannen zitten op een bankstel die volledig op uw wensen en lichaam is afgestemd. U wilt toch ook een bank waarop u écht kunt ontspannen?

Een relaxbank online bestellen? NIET DOEN!

Een relaxbank online bestellen is bij ons niet mogelijk. Een goede relaxbank is namelijk, net als een relaxfauteuil, altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen en de rest van het interieur. Daarom adviseren wij u een afspraak te maken of een terugbel verzoek achter laten als u een relaxbank hebt gevonden op onze website. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Onze adviseurs weten precies welke bank goed past bij uw situatie en helpen u graag verder in de zoektocht naar een ideale relaxbank.

In onze showroom hét grootste assortiment relaxmeubelen van Noord-Nederland

Een bankstel of hoekbank wilt u natuurlijk testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de banken eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxbanken uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de relaxmeubelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Onze showroom bevindt zich in Roden en is goed bereikbaar vanuit zowel Groningen, Drenthe als Friesland. Bent u dus op zoek naar een fantastische showroom met relaxmeubelen in Noord-Nederland, bezoek ons dan aan de Westeresch 12-14 te Roden.

Contact opnemen